Nemzetközi költöztetés BLOG

Admin Június 19, 2014 Gondolatok

A költöztetés sok esetben hatalmas felfordulással, nagy bonyodalmakkal jár, de csak akkor, ha mindent magunk akarunk megoldani vagy éppen egy tapasztalatlan csapatra bízzuk mindezt. A költözés Budapest területén is éppoly macerás, mintha külföldre szeretnénk költözni, hiszen mindent be kell csomagolni, le kell hurcolni a lakásból és felrakodni az autóra, majd az új lakásnál lepakolni, behordani, kicsomagolni. A legnagyobb kihívást az jelenti, hogy a legdrágább bútorok és egyéb értékek ne sérüljenek meg.

Érdemes a költözés előtt akár hetekkel is lefoglalni egy profi csapatot, akik akár a csomagolásban is jeleskednek és a lehető leggyorsabban megoldják a pakolást, szállítást. A lakás előtt biztosítani kell a szállító autónak a parkolási lehetőséget, mert nem vicces több 10 métert cipelni a hatalmas kanapét. A költöztetés Budapest területén vagy az ország bármely szegletében megoldható egyszerűen és gyorsan, csak okosan kell dönteni.

A költözés mindig a szervezéssel, majd a csomagolással kezdődik, utóbbihoz elengedhetetlen a kiváló csomagolóanyag, hogy értékeink tökéletes biztonságban legyenek. Ezután jön a rakodás, amely az egyik legkritikusabb pont. Az autóban is le kell rögzíteni a tárgyakat, bútorokat, hogy ne ütközzenek, hiszen az út- és a közlekedési viszonyok sem mondhatóak ideálisnak. Egy költöztető cég munkásai tisztába vannak a trükkökkel, hogy mit kellene alul, vagy éppen a tetejére pakolni, hogy minden épségben célba érhessen.

Ez az a tipikus eset, amikor nem a spórolás a legfontosabb szempont, hanem a munka minősége áll a fontossági sorrend legelején.

KIEMELT ÜGYFELEINK
iroda költöztetés
belföldi szállítás
belföldi szállítás
belföldi szállítás
belföldi szállítás

FACEBOOK