Nemzetközi Költöztetés Blog

költöztetés

A külföldi költöztetést nyugodtan bízza ránk!

Admin Április 12, 2015

Egyik országból egy másikba elköltözni nem a legegyszerűbb, hiszen meg kell oldani az elvinni kívánt bútoroknak a szállítását is. Erre érdemes felkérni egy kifejezetten ilyen területre is specializálódott céget. Esetünkben ezt meg is találta, hiszen végzünk külföldi költöztetést is.


költöztetés

Sürgősen is lehetséges a nemzetközi költöztetés!

Admin Április 07, 2015

Éppen egy másik országba szeretne költözni vagy külföldről térne haza? Ilyenkor az egyik legnagyobb gondot szokta jelenteni a bútorok szállítása, amelyet egy sima személygépkocsival aligha lehet elvégezni. Ránk azonban számíthat nemzetközi költöztetés esetében.


költöztetés

A külföldre költöztetés esetén ránk számíthat!

Admin Április 07, 2015

Egyre gyakrabban van szükség arra, hogy egyik országból a másikba költöztessünk. Ez főként az Európai Unió által biztosított szabad munkaerőáramlásból fakad, hiszen bárki költözhet egy másik tagállamba.


költöztetés

A nemzetközi költöztetés ma már sokkal egyszerűbb

Admin Március 26, 2015

A határok megszűnésével egyre többen döntenek úgy, hogy a jobb élet reményében külföldön próbálnak szerencsét. Van, aki egyedül vág neki a nagy útnak, hátra hagyva mindent, más viszont családostól indul neki szerencsét próbálni.


költöztetés

Külföldi költöztetés megbízható szakemberekkel

Admin Március 15, 2015

Sajnos egyre többen érzik úgy, hogy idehaza nem tudnak elegendő pénzt keresni ahhoz, hogy családjuknak megteremtsék a szükséges anyagi hátteret a biztonságos és kényelmes élethez.


költöztetés

Haza költöztettük Gera Zoltánt

Admin Július 31, 2014

Nagy örömünkre szolgált, hogy Gera Zoltánt és családját az angliai Hopwas-ból mi költöztethettük vissza Magyarországra.


költöztetés

Egy teljesen más fajta költöztetés

Admin Május 04, 2014

Egy ilyen költöztetés az Usa-ban, teljesen mindennapos. Bár nagyon költséges, ezért ott nagyon nagy távolságra nem költöztetnek házat, max pár száz kilométerig. El lehet képzelni, hogy milyen macerás lehet, pl Budapestről elszállítani egy házat mondjuk Londonig.


nemzetközi költöztetés

Híres költözködő Magyarok 2.

Admin Május 02, 2014

Mi Magyarok híresek vagyunk a kreativitásunkról, tudásunkról, eredményeinkről. Országunk méretéhez és lakosságának számához képest nagyon sok olyan honfitársunk van akik már letették a névjegyüket a nagyvilágban. Sajnos ezeknek az embereknek a nagy része külföldön tudott kiteljesedni, mivel itthon nagyon korlátozottak a lehetőségek. Kár, hogy ezeket az embereket nem mi költöztettük. :)


nemzetközi költöztetés

Híres költözködő Magyarok

Admin Április 17, 2014

Nagyon sok magyar gyökerekkel rendelkező híresség van akik, vagy akiknek a szülei itthonról külföldre költöztek és életükben elért sikereikkel Magyarország hírnevét költöztették, bocsánat öregbítették.


külföldi költözés

Híres költözködő Magyarok

Admin Április 03, 2014

Azt az egyet tudnia kell minden embernek, hogy mindenhol jó, de legjobb otthon. Sehol, egyik országban se fogja az ember úgy érezni magát mint azon a helyen ahol született. Aki egyszer elhagyja az országot, az nagy valószínűséggel haza fog költözni még az élete során.


külföldi költöztetés

Külföldre költözne?

Admin Március 27, 2014

Néha azt érzem, hogy a világ végére költöznék. (Mondjuk ma Magyarországon vagyunk ezzel így egy páran.) Hétfő reggel hat óra, csörög a vekker és indul a megszokott mókuskerék. Reggeli, kávé, fogmosás majd rohanás, hogy még elérd a buszt ami a munkába visz. Úgy érzed, hogy elég ebből? Szeretnél váltani?


nemzetközi költöztetés

Nemzetközi költöztetések a hét minden napján

Admin Szeptember 02, 2013

Ezen a héten is tartani tudtuk az erős nemzetközi költöztetéseket. Ez a hét mondhatjuk azt, hogy be volt táblázva külföldi munkákból. Én nem értem, hogy ma Magyarországon mindenki külföldre akar költözni? Sokkal nagyobb a nemzetközi költöztetésben a kifelé áramlás mint a haza jövetel. Bár megfigyelhető, hogy nagyrészt a fiatal munkavállalók azok akik kifelé mennek és az időseb korosztály az aki haza költözik. Ezeknek az embereknek cégünk sokszor nagy meglepetést okoz, hisz minden esetben olcsóbban szoktuk őket haza költöztetni mint amikor több éve kiköltöztették.


nemzetközi költöztetés

Az OECD-nek költöztetünk

Admin Augusztus 15, 2013

Örömmel jelenthetem be a www.visszuk.hu blog oldalán, hogy tegnap szerződtünk le egy nagyobb projektre, mely talán a nemzetközi költöztetők álma. Az OECD-nek fogunk költöztetni Párizs mellé Versailles-ba. Ez egy igen összetett és komplikált költöztetés lesz, a legmagasabb elvárásoknak kell megfeleljünk, extra igények tömkelege és bonyolultabbnál bonyolultabb papírmunkák. Na ez a része a nemzetközi költözésnek nem a legszimpatikusabb, de szeretjük a kihívásokat. Ilyen külföldre költőzések alkalmával a legfontosabb, hogy az ember kellően körültekintő és alapos legyen...


költözés blog

Költöztetés blogokba zárva

Admin Június 17, 2013

Kedves Olvasó!
Régóta tervezzük, hogy indítunk egy blogot a témához kapcsolódóan.De, hogy miről is? Olyan dolgokról szeretnénk írni, amikkel nap, mint nap találkozunk munkánk során, amik foglalkoztatnak, érintenek vagy csak érdekesnek tartunk. Nyilván a költöztetés nem éppen "trendi" és túlzottan érdekes téma annak akit nem érint. Viszont aki most áll előtte, vagy csak tervezi, annak bizonyára tudunk olyan tartalommal szolgálni amiből ötletet meríthet. A blog indításával elsősorban a tájékoztatás a célunk.

Üdvözlettel!
Nonstopfuvar csapata


KIEMELT ÜGYFELEINK
iroda költöztetés
belföldi szállítás
belföldi szállítás
belföldi szállítás
belföldi szállítás

FACEBOOK

Cím: 1039, Budapest, Jós utca 15.
info@visszuk.hu   |   +36 20 344 0132
© 2013 VISSZUK.HU. All rights reserved.
Powered by Silentline macro studio
Hosted by EZM