Tehertaxi - Fuvarozás Blog

tehertaxi

Érdemes igénybe venni a tehertaxi szolgáltatásait

Admin Február 28, 2015

Sokan csak azért nem mernek belevágni a költözésbe, mert nem tudják megoldani a rengeteg holmi átszállítását egyik helyről a másikra. Ez persze egy kis személygépkocsival megoldhatatlan feladat lenne. Szerencsére ma már erre is van megoldás. Igénybe kell venni egy költöztető cég tehertaxi szolgáltatását. Ma már nem csak Budapest környékén van lehetőségünk tehertaxi hívására, hiszen minden nagyobb városban működik olyan cég, amely szívesen kimegy a kisebb környező településekre is.


tehertaxi

Tehertaxi és költöztetés Budapest és vonzáskörzetében

Admin Július 12, 2014

Olykor nem tudunk boldogulni a legnagyobb személyautóval sem, mert a szekrény vagy éppen a hűtőszekrény nem fér be a csomagtérbe. Ilyenkor az őrült tuszkolás helyett sokkal nagyobb lesz a siker, ha tehertaxit hívunk, és így biztosan épségben célba ér majd a szállítani kívánt tárgy. Érdemes beletörődni, hogy előnyösebb első pillanatban szakember segítségét kérni, mintsem fölöslegesen kínlódni, esetleg nagyobb kárt okozni. Akár külföldre, akár belföldre szeretnénk költözni, mindenképpen szükségünk van egy kis segítségre, hogy minden zökkenőmentesen történhessen.


fuvarozás

Fuvarozás és költöztetés problémamenetesen akár külföldre is

Admin Június 19, 2014

Nagy gondot jelent a költözködés vagy akár a vásárlás utáni fuvarozás is, mert sehogy nem tudunk betuszkolni egy kétajtós szekrényt egy kis személyautóba. Ilyenkor döbbenünk rá, hogy bizony itt segítségre van szükség, még pedig lehetséges, hogy nem csak a szomszédéra. Vannak helyezetek, amikor kifejezetten értékes tárgyakat szeretnénk egyik helyről a másikra eljuttatni, akkor nem lenne jó, ha összekarcolódva élné túl a „nagy utazást”.


KIEMELT ÜGYFELEINK
iroda költöztetés
belföldi szállítás
belföldi szállítás
belföldi szállítás
belföldi szállítás

FACEBOOK

Cím: 1039, Budapest, Jós utca 15.
info@visszuk.hu   |   +36 20 344 0132
© 2013 VISSZUK.HU. All rights reserved.
Powered by Silentline macro studio
Hosted by EZM