Csomagolási tanácsok Blog

csomagolás

Bízza költöztető cégre a pakolást

Admin Március 15, 2015

Ma már egyre többen vállalják be, hogy egy jobb munkahely miatt elköltözzenek egy másik városba vagy akár egy másik országba. Ez azonban nagyon sok bonyodalommal jár, főleg abban az esetben, ha az illetőnek már családja is van.


csomagolás

A szakszerű csomagolás megkönnyíti a költözést

Admin Február 28, 2015

Aki már költözött új lakásba, az tudja, hogy ez mennyire stresszes és fárasztó „mulatság”. A legbonyolultabb és legidőigényesebb része a költözésnek mindenképpen a csomagolás. Ilyenkor nagyon sok mindenre oda kell figyelni. Oda kell figyelni arra, hogy az együvé tartozó tárgyak lehetőleg ugyanabba a dobozba kerüljenek, hogy később ne kelljen keresgélni.


csomagolás

A jól sikerült költöztetés, a praktikus csomagolással kezdődik

Admin Augusztus 25, 2014

Talán a legfontosabb jótanács, amit ebben a kis útmutatóban adhatunk a következő: Ne hagyja az utolsó pillanatra a csomagolást, így a költöztetés után is tudni fogja, mit hol keressen. Másfelől az időben elkezdett csomagolás remek lehetőseget kínál a szortírozásra. Olyan dolgokra is rátalál ilyenkor az ember, amikről már meg is feledkezett. És olyanokra is, amiket már nem használ, vagy soha nem is használt, és csak feleslegesen foglalják a helyet.


csomagolás

A szekszerű könyvtár költöztetés

Admin Június 05, 2014

Természetesen a legkényelmesebb módja a könyvek csomagolásának, ha a szállítást végző munkatársainkra bízza ügyfelünk, hiszen mi minden értékre odafigyelünk. Ezért az alábbi segítő ötleteket azon ügyfeleinknek szántuk, akik maguk szeretnék könyveiket becsomagolni.


csomagolás

A Csomagolásról

Admin Február 26, 2014

Elég sok rétű munka a költöztetés. Kezdve a költöztetés egyik legfontosabb kellékével a csomagolóanyaggal. Ez nélkülözhetetlen, hisz egy szoba kisebb, apró tárgyait valamibe be kell csomagolni, hisz nem hordhatjuk le egyesével a kezünkbe, vagyis lehordhatnánk, de el lehet képzelni azt a káoszt ami a teherautón uralkodna ebben az esetben.


KIEMELT ÜGYFELEINK
iroda költöztetés
belföldi szállítás
belföldi szállítás
belföldi szállítás
belföldi szállítás

FACEBOOK

Cím: 1039, Budapest, Jós utca 15.
info@visszuk.hu   |   +36 20 344 0132
© 2013 VISSZUK.HU. All rights reserved.
Powered by Silentline macro studio
Hosted by EZM