Költözés - Költöztetés Blog

költözködés

Költözés esetén keressen minket!

Admin Áprlis 23, 2015

A legtöbben azt gondolják, hogy mennyire könnyű feladatról van szó, így nem is hívnak  szakembert. Akik így döntenek, csak akkor jönnek rá, hogy a költözéshez szakemberre van  szükség, amikor nem bírnak a sok bútorral és csomaggal.


költözködés

Az iroda költöztetés kiemelt terület

Admin Áprlis 23, 2015

A költözési feladatok közül talán a legnagyobb figyelmet az irodaáthelyezés követeli meg. Itt számos szempontra kell figyelni, melyek szükségesek ahhoz, hogy a szolgáltatás magas színvonalon menjen végbe.


költözködés

Szüksége van egy költöztető cégre?

Admin Áprlis 12, 2015

Másik lakásba vagy éppen irodába szeretne költözni, de még nem találta meg azt a céget, amely elvégzi a munkát? Mindenképpen ismerjen meg minket, mert nálunk megkapja azt, amit mindenki keres költözés esetén.


költözködés

A költöztetés nem olyan egyszerű, mint gondolná!

Admin Áprlis 06, 2015

Amikor valaki elköltözik egy másik lakásba, albérletet vált, akkor általában a pakoláshoz, költöztetésben való segítséghez megkéri a családtagokat és barátokat. Sokan azonban csak ilyenkor döbbennek rá, hogy az adott szekrény nem fér el a lépcsőfordulóban, nem lehet berakni a liftbe.


költözködés

Néha szükséges a lomtalanítás

Admin Március 26, 2015

Egy családi házban az évek folyamán nagyon sok holmi összegyűlhet, olyanok is, amikre aztán később már nincs szükségünk, ezért berakjuk egy sufniba, majd elfeledkezünk róla. Sokszor csak költözésnél vagy egy nagyobb takarításkor, pakoláskor derül ki, hogy mennyi felesleges dolgot felhalmoztunk az évek során.


költözködés

Szakszerű költöztetés Budapest területén és az egész országban

Admin Március 06, 2015

A költözés nagyon sok stresszel, idegeskedéssel és felfordulással jár. Akkor is, ha az ország másik végébe költözünk, és akkor is, ha csak Budapest egyik kerületéből a másikba. Hiszen ebben az esetben is ugyanúgy össze kell mindent csomagolni, felpakolni azt a teherautóra, majd az új lakásban kicsomagolni, csak épp a szállítási távolság lesz rövidebb.


költözködés

A költöztetés nem egyszerű feladat

Admin Március 06, 2015

Bárkivel előfordulhat, hogy a munkája vagy a tanulmányai miatt, vagy akár magánéleti okokból másik városba, esetleg másik országba kell költöznie. Sokan ilyenkor úgy gondolják, hogy a költöztetés fáradságos feladatát majd megoldják egy-két markosabb szomszéd legény segítségével, akik fizetségképpen megelégszenek egy-két üveg sörrel meg némi harapnivalóval.


költözködés

Költözés családdal

Admin Február 25, 2015

Egyedül is nehéz lehet a költözés, nem beszélve arról, ha családja is Önnel tart. Másként éli meg a házastársa, gyermeke, és ha vannak háziállatok, őket is megviselheti a változás. Érdemes megfogadni az alábbi tippeket, hogy mindenki jobban viselje a költözés megpróbáltatásait.


költözködés

Költöztetés tippek

Admin Február 25, 2015

A költöztetés során egyik legnagyobb kihívást jelentő feladat a teherautóra történő felpakolás. Sok mindenre kell odafigyelni, hogy biztonságosan megérkezzenek a holmik az új otthonba. Ezért is érdemes profi költöztető csapatot megbízni a nemzetközi vagy a belföldi költöztetéssel.


költözködés

Miért érdemes profikra bízni a zongora költöztetést?

Admin Január 06, 2015

... a lényeg viszont még csak most jön. Oroszlányról is elköltöztünk néhány év múlva. Persze a zongorát nem hagyhattuk ott, így ismét megvolt a nagy munka. Újabb otthonunk már egy családi ház volt. Gondoltuk, földszintes ház révén ide gyerekjáték lesz betenni a zongorát. Az lett volna, ha ...


költözködés

Költöztetés alatt mi lesz a háziállatainkkal?

Admin Szeptember 01, 2014

Talán éppen egy macskatulajdonosnak nem kell ecsetelni, milyen a macskatermészet. Mégsem árt szem előtt tartani, különösen költöztetés esetén. Hiszen ez a csendes, független állat kifejezetten helyhez kötődő típus. Ezt figyelembe véve egy macska szállítása egy új otthonba soha nem könnyű, de van néhány ötlet, amivel kissé könnyebbé tehető. Ha gazdája aggódik a költöztetés miatt, a macska tízszeresen érzi át ugyanazt. Tehát a nyugalom ilyenkor a legkifizetődőbb, és akkor a macska is alkalmazkodóbb lesz.


költözködés

Nálunk a költöztetésnél mindenen kezdet...könnyű

Admin Augusztus 11, 2014

De legalábbis mi mindent megteszünk azért, hogy a lehető legkönnyebb legyen ügyfeleink számára. Cégünk, profilunkból adódóan, legtöbbször egy olyan ponton kapcsolódik ügyfeleink életébe, amikor nagy változás történik. Legyen szó akár egyedülálló személyekről, párokról , vagy családokról, a megszokott és már belakott otthon elköltöztetése, az eltérő közeg, a még idegen tér idegenség-érzettel is járhat, az új rutinok kialakítása pedig természetes, hogy időt igényel.


költözködés

Költöznék, de hová?

Admin Augusztus 11, 2014

Egy ideális világban a költözés egyszerű, gyors és hatékony lenne. Éppen olyan, mint amilyen a mi költöztetésünket jellemzi. De legelőször is el kell jutni oda, hogy megtaláljuk az új otthont. Ha az már megvan, minden sokkal egyszerűbb, hiszen ügyfelünknek onnantól már alig van más dolga, minthogy felhív minket, és a költöztetés, fuvarozás a lehető legjobb kezekbe kerül. De tegyük fel, hogy még csak a szándéka van meg a lakhelyváltoztatásra.


költözködés

Költözés a jövőbe

Admin Augusztus 04, 2014

Vajon milyen irányba fejlődik az építészet? És ennek vonzataként, hogyan alakulnak át a bútorok, életterünk tárgyai? Hogyan néz majd ki a szállítás, a költöztetés?

Otthonainkban is egyre több technikai eszközt és szolgáltatást használunk. A legújabb technológiák akár már az építkezési fázisban integrálódnak otthonainkba. High-tech házak és lakások épülnek, és amikor a költöztetésre sor kerül, nemsokára a folyamat szerves része lesz a személyes adatok és beállítások szállítása, illetve törlése a régi otthonban.


költözködés

Kisgyermekek és a kötöztetés

Admin Július 28, 2014

A költözés, mint minden, ami nagyobb változással jár, nemcsak valami új kezdetét jelenti, hanem a régi, megszokott, bejáratott dolgok elhagyását is. És míg egy felnőtt ember számára a jobb perspektíva kellőképp meggyőző érv a régi hely maga mögött hagyására, tudva, hogy az új hely jobb lehetőségeket kínál számára, és adott esetben egész családja számára, addig egy kisgyereknek keveset jelent ...


költözködés

Kilenc ok, amiért az emberek költöznek

Admin Július 21, 2014

A régi időkben, még azelőtt, hogy a mai városok, és egyáltalán falvak kialakultak volna, az ember nagyrészt nomád életet élt. Őseink egyik helyről a másikra vándoroltak, főleg praktikus szempontokat szem előtt tartva. A jobban termő talaj, a kedvezőbb időjárás, a védettebb hely, mind-mind elsődleges szempontok voltak. Talán ennek köszönhetően épült be a költözés igénye olyan mélyen az emberbe, mégha az csak olyan átmeneti formában jelenik is meg ...


motorkerékpár költöztetés

Hogyan költöztessünk motorkerékpárt?

Admin Július 14, 2014

Kevés romantikusabb és kalandosabb dolog van a motorozásnál. A nyílt úton haladni, az autóval ellentétben közvetlenül érezni a sebességet, hallgatni a zúgó motor hangját, nézni az elsuhanó tájat, szabadon és gyorsan közlekedni. Ráadásul az autóval összehasonlítva könnyebb parkolni vele és kevesebbet fogyaszt.


költöztetés

Költöztetés befejeztével a címünk változásáról ne felejtsük el értesíteni a környezetünket

Admin Június 05, 2014

Megfeledkezni dolgokról természetes, de megfeledkezni legalább egyvalamiről egy költöztetés során, szinte már szükségszerű. Költözéskor rengeteg apró és szerteágazó részletre kell figyelni, és bár cégünk a maga feladatát, köszönhetően tapasztalatunknak és odafigyelésünknek, hibátlanságra törekedve végzi, igyekeztünk összeszedni néhány dolgot, ami ugyan túlmutat a mi költöztetői feladatkörünkön, mégis segíthetjük vele ügyfeleinket.


költöztetés

A probléma mentes költöztetés.

Admin Április 22, 2014

Szedjük csokorba a költöztetés során felmerülő lehetséges problémákat, vagy probléma forrásokat. Ezeket okozhatják a költöző családtagok vagy akár a költöztető cég is. Ezt a blog bejegyzést ezért erre a két csoportra fogjuk osztani. (persze más külső hatás miatt is keletkezhet probléma de az most nem érdekes számunkra) Az új lakhely birtokbavétele előtt a régi lakhely körül még igen sok tenni való van.


Költöztetés házilag

Költöztetés házilag

Admin Március 25, 2014
-Helló haver, ráérsz holnap? Albérletet váltunk és kellene egy kis segítség. Kéne az utánfutód meg a teherbírásod. :)

Így kezdődik a "mi majd megoldjuk olcsóbban" című házi "maszek" költöztetés.


De kinek éri meg? Senkinek sem.


költöztetés magabiztosan

Költöztetés alatt is maradjunk emberek

Admin Március 13, 2014

Egy költöztetést lehet magabiztosan, mosollyal is az arcon végigcsinálni, apróbb poénokkal a költözésnél jelen lévő családokban a feszültséget esetleg oldani, melynek következménye máris egy kialakult emberi kapcsolat.


költözzön velünk

Miért jó velünk költözni?

Admin Március 01, 2014

Költöztető cégünk szemlélete más mint a költöztetés piacán bármely másiké. Nálunk egy fiatal modern gondolkodású csapat van. Az itt dolgozó markos legények 22 és 36 év közötti, értelmes és jó megjelenésű egyének.


érték költöztetés

Festmény költöztetés

Admin Október 09, 2013

Magyarországon egyedülálló szolgáltatást vezettünk be.


Olyan nagy értékű gyűjtemények, festmények, antik tárgyak szállítását vállaljuk, amelyeket nem bízna hétköznapi költöztetőkre.(International removal, relocation, man and van.)


A cég másik új szolgáltatása a lakásfelújítás!


Az elmúlt hónapokban több alkalommal kértek fel az ügyfeleink az újonnan vásárolt vagy bérelt lakás, költöztetés előtti tisztasági festésére, burkolására és kisebb nagyobb javításaira. A költöztetés során tapasztal nagyfokú precizitásunk természetesen a lakás felújításnál is megvan.


KIEMELT ÜGYFELEINK
iroda költöztetés
belföldi szállítás
belföldi szállítás
belföldi szállítás
belföldi szállítás

FACEBOOK

Cím: 1039, Budapest, Jós utca 15.
info@visszuk.hu   |   +36 20 344 0132
© 2013 VISSZUK.HU. All rights reserved.
Powered by Silentline macro studio
Hosted by EZM